UPDATE

In 20 martie 2019 avem urmatorul termen in dosarul de obtinere a personalitatii juridice al Asociatiei ROPAGANISM, termen ultim si decizional conform celor declarate de Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti.

Astfel ne bucuram sa va anuntam ca dupa aceasta data de 20 martie 2019 intram in mod total in drepturi si in sfarsit acest proiect dorit de comunitatea pagana din Romania va deveni o realitate de necontestat.

In acelasi timp va anuntam ca incepem demersurile de afiliere la ECER – Congresul European al Religiilor Etnice si desigur campania noastra TO BE DIFFERENT IS OK prin ajutorul si suportului noului departament DAIP – Departamentul de Accesare si Implementare Proiecte, DICTS – Departamentul de Invatamant, Cultura, Tineret si Sport si partenerilor nostrii institutionali.

In perioada 11-13 octombrie 2019 vor veni 152 de persoane din cadrul British Druid Order la Brasov, Romania pentru a celebra alaturi de noi infintarea ROPAGANISM si reprezentantul unic al comunitatii pagane din Romania, cat si de a consfinti o alianta printr-un parteneriat strategic intre cele doua organizatii si comunitati.

 

Lasă un răspuns

Asociatia ROPAGANISM
CIF: RO35244032
Grigore Ionescu 63 bl. T73 sc. 2 ap. 42
CP: 023674 Bucuresti (Romania)
Tel: +40373769861

secretariat@ropaganism.ro

Traditie si continuitate in lucrarea Zeilor in Romania
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to secretariat@ropaganism.ro

× How can I help you?