Luminita Pop
Femeie cu experiență de viață și mentoră spirituală a președintelui fondator, Olteanu Cosmin aceasta a reușit să insufle înțelepciune și iubire organizației reflectându-se aceasta în politicile aplicate de echipa Consiliului Director.
Andrei Igor
Tanar inteligent si sofisticat, Andrei Igor a reusit sa dea un aer fin ROPAGANISM. Inca de pe vremea tatalui ROPAGANISM, ASASC Romania acesta a dovedit ca poate fi un bun conducator fiind presedinte pe atunci a Filialei DNR Dobrogea. In prezent ca reprezentant al comunitatii pagane din Cluj Napoca isi continua lucrarea de a face o Romanie mai buna.
Am decis sa il lasam si pe el sa ne spuna ceva asa ca sa il auzim:
„Cultele pagane sunt unele dintre cele mai vechi de pe pamant si au bazele atat in cunoastere cat si in dezvoltarea spirituala. Faptul ca obiceiurile si credintele se imbina cu cunoasterea, iar lumea fizica si cea spirituala sunt strans legate constituie unul dintre cele mai importante aspecte. In privinta mnr faptul ca membrii comunitatii sunt comunicativi si dispusi sa te ajute este unul dintre cele mai importante aspecte intr-un astfel de mediu.”
Asociatia ROPAGANISM
CIF: RO35244032
Grigore Ionescu 63 bl. T73 sc. 2 ap. 42
CP: 023674 Bucuresti (Romania)
Tel: +40373769861

secretariat@ropaganism.ro

Traditie si continuitate in lucrarea Zeilor in Romania
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to secretariat@ropaganism.ro

× How can I help you?