În continuare vor fi afișate detalii cu privire la  partenerii  Asociației ROPAGANISM.

British Druid Order

COVAN

Order of Avalonic Blood UK

Covanul British Druid Order, organizatie ce reprezinta celtii englezi din Anglia din 1979 incoace, avand o foarte mare notorietate si un numar mare de aderenti la nivel national si international.
Acesta e si unul din cel mai mare covan din Marea Britanie ce practica cultul druid ce a ales să-și asocieze imaginea sa cu ROPAGANISM și să susțină comunitatea păgână din Romania.
Parteneri din 21 iunie 2017.
 

Religia Satanistă RM

Partenerul ROPAGANISM de peste Prut, structura ce reprezinta demonolatri de-a lungul Republicii Moldova si prin noi si din Romania.
Parteneri din septembrie 2017.

Platforma Pagan Acceptance

Pentru noi incluziunea sociala reprezinta un lucru important si ne putem ajuta in conformitate cu teologia noastra sa reprezentam o comunitate minoritara in Romania acordandu-i suportul nostru in limitele posibilitatilor.
 
Serviciu afiliat si partener din septembrie 2018
 

Universal Life Church

Partenerul principal al ROPAGANISM si organizatia principala care atesta clericii ROPAGANISM si personalul clerical al ROPAGANISM, structura ce reuneste sub umbrela sa peste 3000 de organizatii religioase.
Parteneri din 20 septembrie 2016

International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association

Partenerul strategic al ROPAGANISM in interesul reprezentarii membrilor LGBTQ+ din comunitatea pagana si nu numai, fiind singura structura de reprezentare internationala a comunitatii LGBTQ+ ce reuneste peste 500 de ONG-uri din peste 200 de tari.
 
Parteneri din octombrie 2018.
 

SOCIETATEA PAGANA KEMETICA

Lansata de Asociatia ROPAGANISM, Societatea Pagana Kemetica este membru al ROPAGANISM si unul din partenerii principali dezvoltati din grupurile tematice ale ROPAGANISM.

SOCIETY FOR THE PROTECTION AND PROMOTION OF POLYTHEISM

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Societatea pentru Protecția și Promovarea Politheismului este o asociație internațională ce are ca scop de ajutarea pe cei noi să stăpânească cunoștiințele teoretice și practice ale credinței politeiste, cât și de a acționa ca câine de pază pentru apărarea credințelor politeiste din întreaga lume.
Parteneri din 12 decembrie 2018.
Asociatia ROPAGANISM
CIF: RO35244032
Grigore Ionescu 63 bl. T73 sc. 2 ap. 42
CP: 023674 Bucuresti (Romania)
Tel: +40373769861

secretariat@ropaganism.ro

Traditie si continuitate in lucrarea Zeilor in Romania
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to secretariat@ropaganism.ro

× How can I help you?